Контактирајте нас Видео зашто нас одабрати
Dom > o nama

o nama

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС
ИАДОНГ МАЦХИНЕРИ ГРОУП
Е-маил: Валлеи@иатонгроуп.цом
Тел: +86 (0532) 8699 8653
Факс: Факс: +86 (0532) 2897 6933
Веб: ввв.јутунг.цом

YADONG grupa je profesionalni proizvođač u gume/plastike mašine sa 40 godina iskustva. Osnovana 1976 i nekadašnja imenovani br.3 fabrike gume. Osnovni proizvodi su tablice Vulcanizing mašina dva Roll mešanje mlin, kraja putiжa mikser, gumeni mešalica, gumeni Ekstruder, mašina za rezanje gumene, gumeni kalendar, pokretna traka gumene / linija za proizvodnju pojas za prenos energije, guma mašina i relevantne gumenih proizvoda.


YADONG grupa je prvom grupnom firmi da se izdat od strane Ministarstva za proizvodnju licencu gumena mašina profesionalno proizvođača u Kini. Prešli smo ISO9002 međunarodnog kvaliteta standardnog sistema za certifikaciju, sertifikacija, Francuska BV međunarodne kvaliteta za certifikaciju sistema za certifikaciju. Tako da garantujemo visok kvalitet i naše profesionalne usluge našim kupcima.


Moramo se desne strane sebi uvoz i izvoz od 2002. Naših vodećih proizvoda osvojili mnoge počasti od naših klijenata i našu vladu. Naša kompanija je ocenjena naša vlada kao visoke tehnologije preduzeća i pouzdanog enterprise Kine. Osim toga, imamo dobru tehničku saradnju sa profesionalnim mašinama domaćih i stranih proizvođača, stalno unapređujemo nivo proizvoda i standarda kvaliteta, pružajući visokokvalitetne opreme, profesionalni tehnički servis za naših klijenata iz različitih zemalja.


YADONG grupa štabu leži u Qingdao, u Kini, koja je blizu mnogih autoputa, a blizu Qingdao Port, Željeznička stanica i vazduh Port, saobraćaj je vrlo zgodno za nas možete rasporediti je brza isporuka za naših klijenata iz različitih zemalja. Osim Qingdao proizvodnje baze, kako bi se pružaju bolje usluge naš kupac u North & South, smo širi rejon proizvode ove godine u Dalijan i ZheJiang, koji su specijalizovani za nam teškom mašinerijom i napredne model mašine i mašine pojas prenos energije. Naši proizvodi se prodaju u domaćim i izvezeni u više od 40 zemalja poput Australije, Brazil, USA, UK, Francuska, Turska, Portugal, Izrael, Tajlanda, Indonezije, Vijetnama itd.


Pozdravljamo iskreno kupcima iz različitih zemalja da posetim naše kompanije. Će trudimo da snabde mašina nam visok kvalitet naše profesionalne usluge sve vreme.


Glavni proizvodi
Три ролне календара
Интерни миксер
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС
Е-маил: Валлеи@иатонгроуп.цом
Тел: +86 (0532) 8699 8653
Факс: +86 (0532) 2897 6933