Контактирајте нас Видео зашто нас одабрати
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Међународно тржиште потражња за гуме Гаскет машине за сечење
Mar 09, 2017


Глобално тржиште за сечење свих врста гумене заптивке већа потражња, технички захтеви су све сложенија, промовише предузећа да побољшају своје развојне производ процеса, руководство особљу различитих одељења за вршење интегрисаног пројекта тимски рад, да се побољша рад ефикасност. Поред тога, компанија такође жели да интегрише читав низ различитих ИТ система у комплетан пакет да обезбеди клијентима. Домаћа машина Индустрија алата за увоз и извоз дефицит резача гума заптивке, углавном се ослањају на технологије производа иновације. Кина алатних машина производи увоз и извоз трговински дефицит повећан из године у годину. Сужавање дефицита, ширење удела на тржишту производа, је ревитализација алатних машина и опреме индустрија је неизбежан процес.

Истраживања показују да је јаз између домаће и иностране гумени машини заптивка сечење углавном огледа у три аспекта: обрађује тачност (25.2%), поузданост (18.8%), унутрашњи електрични, пнеуматски, контролу и друге конфигурације (16,5%). Иако је обим кинеске алатних машина индустрије на првом месту у свету, али све у свему, имамо и велику празнину, и даље постоји велика удаљеност за нас корак по корак да ухвати корак, да би се постигао снажан производњу земљу, Кина мора да настави да прилагодити индустријску структуру, независним иновације. Примећује се да је кинеска гума заптивач за сечење индустрија наставља да одржи раст, и постају највећа светска производња машина алата.

Иако је наша земља има добар индустријски ланац, али недостатак изврсности у хигх-енд машина алатних производа, је још увек највећи светски увозник алатних машина, хигх-енд алатне машине су углавном увозе. Међу њима, бушилица за пажњу купца је и даље висока, са 28% од топ рангираних листе машина алата производа. Досадно пажња топлота је увек несметано, бушилица са 23% степеном забринутости у Сеарцх Рангирање други. Пунцх, струг, глодалица на средини месеца 17% и 16% је требало да буду приближно исте, степен забринутости, Сеарцх Рангирање рангиране три или четири. Уз низ политика у великој мери су подстичу развој машина алата предузећа, и подстаћи развој континуираног развоја у кризи, Кина гумени заптивач машине за сечење индустрија је донела добре могућности за развој. Смањила разлику, можда очекујемо да будући правац развоја алатних машина индустрије. Ми ћемо бити тешко у овом позитивном политичком окружењу, за продају удвостручила.


Glavni proizvodi
Три ролне календара
Интерни миксер
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС
Е-маил: Валлеи@иатонгроуп.цом
Тел: +86 (0532) 8699 8653
Факс: +86 (0532) 2897 6933