Контактирајте нас Видео зашто нас одабрати
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Gumeni oblikovanje injekcijom.
Nov 24, 2016


Naša kompanija specijalizovana za proizvodnju gumenih injekcija kalupovanje mašina, tkanina konopac transportni pojas za proizvodnju mašina, poly V-rebraste brusilicu i druge proizvode i mnoštvo zapečaćene gumenih proizvoda. U širokoj upotrebi u građevinske mašine, gvožđa i čelika Metalurgija rudarska, hemijska, brodogradnje, automobilske i drugim industrijama. Injekcijom oblikovanje gume, gumene oblikovao proizvoda je tehnologija. Uglavnom se koristi za proizvodnju proizvoda od gume oblikovao, kao što je električna izolacija delova, kod kuće i u inostranstvu je bio širok spektar aplikacija.


Glavne karakteristike ubrizgavanja gumeni kalupovanje mašine:

1. da se pojednostavi proces, možete postići brzim vulcanization proizvoda od gume na visokim temperaturama i skratite ciklusa proizvodnje;

2. veličina proizvoda je precizan, fizička i mehanička svojstva uniformu, visoko kvalitetni, zidovima debljine proizvoda je naročito pogodan za oblikovanje za leиenje; 3. polako da rade, da smanjite intenzitet rada, mehanizacija i visok stepen automatizacije; injekcija kalupovanje mašina i njene institucije su više kompleksa, investicije, održavanje i viših nivoa zahteva i drugo za proizvodnju velikih količina presovane proizvoda.


Glavni proizvodi
Три ролне календара
Интерни миксер
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС
Е-маил: Валлеи@иатонгроуп.цом
Тел: +86 (0532) 8699 8653
Факс: +86 (0532) 2897 6933