Контактирајте нас Видео зашто нас одабрати
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Dva Roler mešanje miliona 22 inča za motor guma industrije - YADONG MAŠINE GRUPE
May 25, 2016

Dva rolleropen mešanje mašina. Gumeni fabrika koristi za proizvodnju plastičnih mešanje, miks ili potopi rolna izložena tip mikser.


Glavne komponente su dva kontra rotirajućim iznutra prazan papir ili Roler bušenje aparat, pre nego što se zove se strani operater film, možete da pomerate operacije ručni ili električni nivo pre i posle, kako bi prilagodio Roler razmak ispune uslove operativne; Nakon što je Nagibni je popravljen i ne možete da pomerate i nazad. Dva roll veličina je uglavnom isto, jedno na različitim brzinama relativne rotacije, sirove gume ili na gumene Roler s rotacijom od ta dva bili umešani u rol jaz, to je da se postigne neki jak smicanja hvalisanja ili mešanje svrhe. Otvorena mlin se takođe koristi u plastiku, obrada i drugim sektorima.


Otvorena Mil je skraćenica za otvaranje-lanac prese, Plastični proizvodi fabrika, ljudi se koriste za to nazvati 2-rol mašina. Plastični proizvodi otvorena mlin proizvodnja posadi starija aplikacija komad plastike mešanje opreme. U red za proizvodnju kalendar, otvorite Milu kalendar, nakon mikser, uloga mešoviti sirovog materijala mesio, plastificiraju, da pruži mešoviti kalendar kalendar oblikovanje, koji se topi plastiku preradu više uniformu plastike. Proizvodnji kabl materijala, mešanje funkcija direktno u razvoju dobar miks u prahu materijalne kompanije za preradu oblikovati u se topi, i kompresiju oblikovati u list sa tom Kater i rez u granule. Pod kože proizvodnih linija, može direktno mešanje plastiku uniformu prajmer Burkina kože. Ali takođe reciklaže korišćenih plastične filma (list) u mlin i ponovo kompanije za preradu plastike sistem.


Otvaranje mlina struktura je jednostavno, relativno lako da proizvodim, operacija je lako shvatiti, jednostavno održavanje rastavljanje, stoga, u širokoj upotrebi u Plastični proizvodi posao. Mana je da radnici posluju veliki fizičkog napora na visokim temperaturama ambijenta zahtevaju filovati ručno okretanje filovati materijal dok ruka mesio plastike flip chip frekvencija mnogo veći uticaj na kvalitet sirovina mešanje.Glavni proizvodi
Три ролне календара
Интерни миксер
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС
Е-маил: Валлеи@иатонгроуп.цом
Тел: +86 (0532) 8699 8653
Факс: +86 (0532) 2897 6933